ANWB Connected

 

Inzicht in de status van je auto en locatiegebonden services

Bespaar op brandstof

Gemakkelijke ritregistratie

Pechhulp op maat

 

Haal alles uit je auto

Of je nu tijd, geld of uitstoot wilt besparen, met ANWB Connected haal je alles uit je auto.

Vraag nu ANWB Connected aan en profiteer van deze vernieuwde service, exclusief voor leden.    

ANWB Connected is een makkelijke en slimme service voor mensen die dagelijks onderweg zijn met hun auto. Dit product verbindt je auto door middel van een connector (een soort slimme USB-stick) met je smartphone. Via onze ANWB Connected app’s krijg je vervolgens op een eenvoudige manier inzicht in de staat van je auto, je rijgedrag en biedt het nog meer voordelen. ANWB Connected vertaalt alle data en geeft tips voor optimaal gebruik, afgestemd op jouw wensen.

Zo kun je futureproof rijden, zónder de nieuwste auto.

 

Kortom: met ANWB Connected haal je alles uit je auto!

 

alt text

 

Door je huidige auto connected te maken ontstaat er een scala aan nieuwe mogelijkheden. Je krijgt direct toegang tot geautomatiseerde ritregistratie, onze inzicht- en besparingsmodule Ecodrive en binnenkort ook connected parkeren, waarbij de auto zelf afmeldt bij het verlaten van een parkeerplaats. 

 

Wil je meer weten over Connected Car, klik dan hier

ANWB Connected beschikt naast de ANWB Connected Car app, ook nog over de Onderweg - en Wegenwacht app. 

 

alt text

 

Aanbod ANWB Connected

Om gebruik te maken van ANWB Connected schaf je een connector aan en sluit je een abonnement af. Vervolgens download je de Connected Car app en ben je connected.

Als ANWB-lid ontvang je de connector ter waarde van €100,- nu voor de ledenprijs van €50,-​ 

 

Je sluit het ANWB Connected abonnement af voor de ledenprijs van €5,- per maand

Toegang tot ANWB Connected Car app en de Connected Onderweg app en later de connected onderdelen van de Wegenwacht app

 

Nog geen lid van de ANWB, maar wel geďnteresseerd? Klik hier.

 

Voordelen

Inzicht in de status van je auto
Met ANWB Connected heb je altijd inzicht in de technische status van je auto. Zo kom je minder voor verrassingen te staan en kunnen we je sneller helpen bij pech. De connector leest de data in je auto en zo weet je bijvoorbeeld dat je accu binnenkort aan vervanging toe is en kom je niet stil te staan. Mocht je toch pech krijgen, dan weten we in veel gevallen al van tevoren wat er aan de hand is. 

 

Bespaar op brandstof
Met ANWB Connected krijg je een terugkoppeling op je rijgedrag op basis van snelheid, acceleratie, rembeweging en het stationair draaien van de motor. De score die daaruit komt geeft een beeld over hoe zuinig je rijdt en waar er nog iets te verbeteren valt. Zo kun je meer besparen en lever je tegelijkertijd een bijdrage aan het milieu en de verkeersveiligheid.

 

Locatiegebonden services
Met ANWB Connected krijg je automatisch toegang tot een aantal slimme services, zo kun je altijd zien waar je auto ook alweer geparkeerd stond. Naast parkeren kunnen we je bijvoorbeeld ook advies geven waar en wanneer je het best kunt tanken. Gemakkelijk, snel en voordelig. Binnenkort maken we het ook mogelijk dat je nooit meer teveel betaalt voor parkeren.

Door je een berichtje te sturen als je weg wilt rijden terwijl er nog een parkeertransactie loopt.

Ook profiteren van de voordelen van ANWB Parkeren? Registratie voor ANWB-leden is gratis. 

Kijk voor meer informatie op ANWB Parkeren.

 

Gemakkelijke ritregistratie
Dankzij ANWB Connected weet je altijd waar je auto is. Alle ritten worden overzichtelijk voor je bijgehouden (datum, tijd, locatie, afstand). Een overzicht van de ritten is te vinden in de Connected Car app. Binnenkort is het mogelijk om in de app aan te geven of het een privé of zakelijke rit is en kun je deze eenvoudig exporteren. Makkelijk voor declaratie doeleinden.

 

Pechhulp op maat
Na installatie van ANWB Connected, is het voor de Wegenwacht mogelijk relevante data uit de auto op te vragen om zo een betere service te verlenen. Bij pech zien we direct waar je staat. In veel gevallen weten we ook wat het probleem is en kunnen we storingscodes uitlezen. Dankzij de hulp op maat helpen we je nog sneller weer op weg. In de nabije toekomst kan pech zelfs voorspelt en voorkomen worden.

 

alt text

 

Hoe werkt het?

Iedere moderne auto is tegenwoordig voorzien van een computer die gegevens verzamelt. Met behulp van ANWB Connected wordt deze data uitgelezen en getoond op je smartphone. 

Is mijn auto geschikt?

 

Of je nu een Volvo uit 2006 of een Opel uit 2010 rijdt, de meeste moderne auto’s zijn geschikt voor deze connector. Check hier of jouw auto ook geschikt is om ANWB Connected te gebruiken. 

 

De connector is eenvoudig zelf te installeren en het maakt verbinding met de ANWB Connected Car app.

 

alt text

 

Privacy

De gegevens die de ANWB via de connector ontvangt, worden zorgvuldig behandeld. ANWB houdt zich in dat verband aan de eisen die de wet stelt. Meer informatie over de wijze waarop wordt omgegaan met de gegevens uit je connector kun je terugvinden in de voorwaarden van ANWB Connected en onder het kopje 'Privacy' bij de veelgestelde vragen.

 

Bron:

https://www.anwb.nl/auto/connected/anwb-connected

 

donderdag 11 mei 2017