Fruit & Voeding

 

Het eten van fruit op een lege maag

Dr. Stephen Mak behandelt terminale zieke kankerpatiŽnten door een "on-orthodoxe" manier en herstelde veel patiŽnten.

 

 

Dr. Stephen Mak

 

Hij legt duidelijk uit: voordat hij de behandeling begint met behulp van zonne-energie met de ziekten van zijn patiŽnten. Hij gelooft in de natuurlijke genezing van het lichaam tegen ziekten.

 

Zie het artikel hieronder.

Het eten van fruit ...

We denken allemaal dat het eten van fruit betekent dat alleen het kopen van fruit, het in stukken snijden en het in onze mond stoppen is. Het is niet zo makkelijk als u denkt. Het is belangrijk om te weten hoe en wanneer fruit te eten.

Wat is de juiste manier van fruit eten?

Het betekent niet: "het eten van fruit NA UW MAALTIJDEN"!

 

* VRUCHTEN moet worden gegeten op een lege maag *.


Als u zo fruit eet, zal het een grote rol spelen om uw systeem te ontgiften en levert u met een grote hoeveelheid energie voor gewichtsverlies en andere levens activiteiten.

FRUIT is het belangrijkste voedsel. Laten we zeggen dat u twee sneetjes brood eet en dan een plakje fruit. Het deel van fruit is klaar om dwars door de maag in de darmen te gaan, maar het wordt daartoe verhinderd.

In de tussentijd begint de hele maaltijd te rotten en te gisten en veranderd in zuur. Op het moment dat het fruit in contact komt met het voedsel in de maag en spijsverteringssappen, de hele massa van voedsel begint te bederven.

Dus eet liever uw fruit op een lege maag of vÚÚr uw maaltijden!

U heeft mensen horen klagen - "elke keer als ik watermeloen eet, risp ik op, als ik een bepaald gerecht eet begint mijn maag op te zwellen, als ik een banaan eet begin ik naar het toilet te lopen, etc." - eigenlijk zal dit alles niet gebeuren ​​als u het fruit op een lege maag eet.

De vrucht vermengt zich met het rottende ander voedsel en produceert gas en dus u zult zwellen!

Grijs haar, kaalheid, nerveuze uitbarsting, en donkere kringen onder de ogen al deze zal niet snel gebeuren als u fruit op een lege maag eet.

Er bestaat niet zoiets als: sommige vruchten, zoals sinaasappel en citroen zijn zuur, omdat alle vruchten alkalisch worden in ons lichaam, volgens Dr. Herbert Shelton, die onderzoek deed naar dit onderwerp. Als u dit beheerst om op de juiste manier vruchten te eten, heeft u het geheim van schoonheid, duurzaamheid, gezondheid, energie, geluk en een normaal gewicht ontdekt.

Wanneer u vruchtensap drinkt - drink alleen verse fruitsappen, niet uit blik. Ook geen sap drinken dat is opgewarmd. Eet geen gekookte vruchten, omdat u helemaal geen voedingsstoffen naar binnen krijgt, u proeft alleen maar de smaak.

 

Koken vernietigt alle vitaminen.

Maar het eten van een hele vrucht is beter dan het drinken van het sap. Indien u het sap drinkt, drink het in kleine teugjes langzaam op, want u moet het met speeksel laten mengen vÚÚr het doorslikken. U kunt op een 3-dagen fruitdieet gaan om uw lichaam snel te reinigen. Gewoon in de 3 dagen fruit eten en vruchtensap drinken en u zult verrast zijn wanneer uw vrienden vertellen hoe u stralend uitziet!


KIWI: Klein maar krachtig. Dit is een goede bron van kalium, magnesium, vitamine E en vezels. Het vitamine C gehalte is tweemaal dat van een sinaasappel.

 



APPEL: Een appel per dag houdt de dokter weg? Hoewel een appel heeft een laag vitamine C-gehalte, het heeft anti-oxidanten en flavonoÔden die de activiteit van vitamine C en aldus bijdraagt ​​tot het risico van darmkanker hartaanvallen en beroertes helpt te verlagen.

 



AARDBEI: Beschermende Fruit. Aardbeien hebben de hoogste kracht totale antioxidant onder grote vruchten en beschermen het lichaam tegen kankerverwekkende, bloedvatverstoppingen vrije radicalen.


SINAASAPPEL: Lekkerste geneesmiddel. Het nemen van 2-4 sinaasappels per dag kan helpen verkoudheid weg te houden, lagere cholesterol, te voorkomen en oplossen van nierstenen en vermindert het risico op darmkanker.

 



WATERMELOEN: Koelste dorstlesser. Samengesteld uit 92% water, het is ook verpakt met een gigantische dosis van glutathion, dat ons immuunsysteem helpt versterken. Ze zijn ook een belangrijke bron van lycopeen - de kanker bestrijdende oxidant. Andere voedingsstoffen die gevonden wordt in watermeloen zijn vitamine C & Kalium.

 



GUAVE & PAPAYA: Top prijzen voor vitamine C. Ze zijn de duidelijke winnaars voor hun hoge vitamine C gehalte. Guava is ook rijk aan vezels, die helpt constipatie te voorkomen. Papaja is rijk aan caroteen, dit is goed voor uw ogen.

 

 

Guave

 

 

Papaya

Koud water drinken na de maaltijd = meer kans op Kanker!

 

Kunt u dat geloven?

Voor degenen die graag koud water te drinken, is dit artikel op u van toepassing. Het is lekker om een ​​beker koude drank na een maaltijd te drinken. Toch zal het koude water de vette dingen doen stollen, die u zojuist hebt gebruikt. Het zal de spijsvertering vertragen.

Zodra dit 'slib' reageert met het zuur, wordt het afgebroken en worden sneller door de darm geabsorbeerd dan het vaste voedsel. Het zal langs de darm gaan, maar zeer binnenkort zal dit veranderen in vetten en kunnen leiden tot kanker. Het beste is om warme soep of warm water te drinken na de maaltijd.

Een serieuze opmerking over hartaanvallen:

 

HARTAANVAL PROCEDURE :

 

Iedereen moeten weten dat niet ieder hartaanval symptoom naar de linkerarm gaat, die pijn gaat doen. Wees u bewust van hevige pijn in de kaak lijn. U kunt de eerste pijn op de borst niet meteen als een hartaanval zien.

 

Misselijkheid en intens zweten zijn ook belangrijke symptomen. Zestig procent van de mensen krijgen een hartaanval terwijl ze slapen en niet meer wakker worden. Pijn in de kaak kan u uit een diepe slaap wakker maken. Laten we voorzichtig zijn en op de hoogte blijven. Hoe meer we weten hoe groter de kans om te kunnen overleven.

 

Zie ook:

http://www.morningliberty.com/2010/06/13/natural-cancer-cures-dr-stephen-mak-fruit-is-the-most-important-food/

 

zaterdag 3 oktober 2015